Nagellak

De continue ontwikkeling van innovaties, de topkwaliteit van de producten en toepassingstools en de seizoensgebonden Look-collecties, geïnspireerd door internationale modetrends, vormen de basis voor de Alessandro filosofie om vrouwen het beste voor hun handen, voeten en nagels te kunnen bieden!

Paraffine

SPA SENSATION is wereldwijd het eerste paraffine apparaat dat zonder stroom werkt en binnen 5 minuten gebruiksklaar is. De SPA SENSATION paraffinekuur verwent met een diep werkend hand- en voetmasker, dat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaat zoals sheaboter en lavendel. Daarnaast is het natuurlijke paraffine er in hygiënische enkelverpakkingen en directgebruiksklaar. De SPA SENSATION paraffine handschoenen of sokken worden binnen 5 minuten in een speciaal apparaat op natuurlijke wijze verwarmd en kunnen daarna direct ingezet worden. Tegelijkertijd zorgt de daarbij ontstaande lavendelgeur voor een ontspannende werking en garandeert een heerlijke wellness ervaring.

Alessandro SPA

Geniet van de bijzondere verzorgingservaring door de unieke texturen en de exclusieve geurcompositie - creëer een persoonlijk op uzelf afgestemde verzorgingsroutine. Door het gebruik van hoogwaardige verzorgingsformules kunnen de grenzen van leeftijd doorbroken worden. Dit garandeert een leven lang de zekerheid, dat uw optreden en uw handen uw persoonlijke energie en karakter weerspiegelen.