Nagellaken

De continue ontwikkeling van innovaties, de topkwaliteit van de producten en toepassingstools en de seizoensgebonden Look-collecties, geïnspireerd door internationale modetrends, vormen de basis voor de Alessandro filosofie om vrouwen het beste voor hun handen,voeten en nagels te kunnen bieden!

Paraffine

SPA SENSATION is wereldwijd het eerste paraffine apparaat dat zonder stroom werkt en binnen 5 minuten gebruiksklaar is. De SPA SENSATION paraffinekuur verwent met een diep werkend hand- en voetmasker, dat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaat zoals sheaboter en lavendel. Daarnaast is het natuurlijke paraffine er in hygiënische enkelverpakkingen en directgebruiksklaar. De SPA SENSATION paraffine handschoenen of sokken worden binnen 5 minuten in een speciaal apparaat op natuurlijke wijze verwarmd en kunnen daarna direct ingezet worden. Tegelijkertijd zorgt de daarbij ontstaande lavendelgeur voor een ontspannende werking en garandeert een heerlijke wellness ervaring.

ManiQURE

Hand- en nagelverzorging die 3 generaties verbindt, past in de natuurlijke trend en is afgestemd op de bijzondere behoeften van de rijpere huid. Een uitgelezen combinatie van texturen met unieke ingrediënten, bestaande uit
Keratine – verhoogt de veerkracht van huid en nagels
Biotine – versterkt de weerstand van huid en nagels
Cafeïne – stimuleert de nagelgroei
en de zachte compositie van aroma's van witte roos, perzik en frisse appel maken het gebruik van deze hand- en nagelverzorging tot een unieke ervaring.