MARIA ÅKERBERG

Waarom ik zo enthousiast ben over MARIA ÅKERBERG? Het Zweedse merk MARIA ÅKERBERG combineert op een unieke manier zuivere, ecologische kwaliteit met luxe en beauty. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen voor een in-depth en intense, rijke voeding van uw huid en worden makkelijk opgenomen.  En, ook best belangrijk, de crèmes en oliën ruiken heerlijk!


Puur natuur

Alle ingrediënten van MARIA AKERBERG zijn biologisch geteeld, biologisch afbreekbaar en plantaardig.

Ze bevatten dan ook:

- Geen parabenen

- Geen synthetische geurstoffen

- Geen kunstmatige kleurstoffen

MARIA AKERBERG is eco-vriendelijk en al het verpakkingsmateriaal is volledig recyclebaar.

En daarom werk ik puur en alleen met MARIA ÅKERBERG.

Voetverzorging & MARIA ÅKERBERG

Wanneer u uw voeten na het douchen en baden insmeert, geeft u hen een prima dagelijkse verzorging. Maar zijn ze wat vermoeid en wilt u voorkomen dat ze uitdrogen of gaan kloven, geef ze dan een oppepper met een voetbad, peeling en massage.  De volgende producten van MARIA ÅKERBERG zijn perfect voor een heilzame verwenkuur:

Voetbad:  Foot Bath is vanzelfsprekend heel geschikt en heerlijk, maar ook Hair & Body Shampoo en alle producten van Body & Massage Oil zorgen  voor een rustgevend bad.

Peeling:  Voor het verwijderen van dode huidcellen kan ik Saltscrub met zeezout aanraden en Body Scrub met gemalen abrikozenpitten en grapefruit olie.

Massage: Masseer uw voeten met Foot Cream vanaf uw tenen omhoog naar uw knieën om de bloedsomloop te verhogen.  U kunt ook kiezen uit de volgende producten:

Shea Balm of Foot Balm , wanneer u een iets dikkere balsem prettig vindt.

Body & Massage Oil Neutraal  voor een utgebreide massage.

Body & Massage Oil Energy voelt heerlijk bij gezwollen voeten.

Body & Massage Oil Cypress verfrist bij spataderen en gezwollen voeten.

Calming Gel is perfect voor warme, gezwollen voeten en sporters.

Uw voeten zijn uw basis

We verzorgen onszelf best goed: we smeren dag- en nachtcrème op ons gezicht, bodylotion op ons lichaam en onze handen verwennen we met handcrème. Maar onze voeten vergeten we al te vaak. En dat is meer dan jammer, want uw voeten zijn uw basis.


Uw hele gewicht rust -letterlijk- op uw voeten. Wanneer uw voeten pijn doen, kan ongemerkt ook uw houding veranderen, waardoor rug- of nekklachten kunnen  ontstaan. Regelmatig uw voeten laten behandelen door een professionele pedicure is daarmee geen overbodige luxe.

Uw voeten zijn uw verzorging  meer dan waard!